معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: در حال حاضر دو مزرعه پرورش شترمرغ در شاهین دژ و خوی وجود دارد

 

  سید فضل الله قریشی با اشاره به کمبود مزارع پرورش شترمرغ در استان، افزود: میزان تولید گوشت شترمرغ از مزارع آذربایجان غربی سالانه شش تن است. وی با اشاره به عدم توسعه و احداث واحدهای جدید پرورش شترمرغ در استان، افزود: از دلایل این امر می توان به عدم استقبال بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری برای پرورش شتر مرغ، عدم ترویج فرهنگ مصرف گوشت شترمرغ و بومی نبودن شترمرغ در داخل کشور اشاره کرد.  وی ادامه داد: عدم آشنایی با مزایا و فواید گوشت شترمرغ و محصولات جانبی آن و عدم وجود کشتارگاه های تخصصی شترمرغ جهت کشتار و فرآوری محصولات جانبی آن از دیگر عوامل عدم توسعه پرورش شترمرغ در آذربایجان غربی است.  

  معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی قریشی خاطر نشان کرد: از جمله حمایت های دولت برای احداث مزارع پرورش شترمرغ صدور مجوز و پروانه بهره برداری است و در صورت وجود اعتبارات ارائه تسهیلات بانکی به متقاضیان مقدور و خوراک مورد نیاز پرورش شترمرغ در صورت لزوم از طریق شرکت پشتیبانی امور دام تامین می شود.  وی تصریح کرد: با توجه به اینکه از تمامی محصولات جانبی شترمرغ می توان به شکل صحیحی استفاده و بهره گرفت ولی متاسفانه این امر به دلایلی نظیر عدم وجود کارگاه های فرآوری پوست و محصولات جانبی پرورش شترمرغ در استان صورت نمی گیرد.  

  معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی افزود: با اقداماتی نظیر ترویج فرهنگ مصرف گوشت شترمرغ برای اقشار جامعه بالاخص افرادی که مشکلات قلبی دارند، راه اندازی نمایشگاه ها و عرضه محصولات جانبی شترمرغ برای بهره وری صحیح از تمامی تولیدات شترمرغ می توان گام برداشت.